Στεφανία Γκουρνέλου – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σύννεφα στη σχέση τους
15 days ago
6

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου πέρασαν χωριστά το Πάσχα, βιώνοντας μια περίοδο καθοριστική για τον δεσμό τους.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της ηθοποιού Στεφανίας Γκουρνέλου είναι από τις πιο πολυσυζητημένες τους τελευταίους μήνες, καθώς οι περιγραφές τόσο των ίδιων όσο και των φίλων τους έκαναν λόγο για ένα όμορφο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Όμως, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο εγγονός του θρυλικού ηθοποιού και η ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο της κοινής ζωής τους. Οι πληροφορίες της Realife μιλoύν για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρέθηκε λόγω της συμμετοχής του στο «Survivor», στις αρχές Φεβρουαρίου. Λίγο αργότερα, η ηθοποιός «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της μουσικής σατιρικής κωμωδίας «Σινέ», όπου συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Λ. Κωνσταντάρας αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με φίλους στην Ελούντα, μακριά από την αγαπημένη του.

Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και δεν δίνουν αφορμές για σχόλια, γι’ αυτό και, μέχρι να δουν πού θα τους οδηγήσει αυτή η εξέλιξη, κρατούν τα προσωπικά τους για τον εαυτό τους. Όλα έδειχναν πως η σχέση αυτή είναι δυνατή, καθώς η ηθοποιός μιλούσε για τον αγαπημένο της με πολύ όμορφα λόγια: «Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είχε πει η Στ. Γκουρνέλου, όταν ο αγαπημένος της έφευγε για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο χρόνος έχει τις απαντήσεις για όλα και σε αυτό στηρίζεται και το ζευγάρι. Προς το παρόν, και οι δύο επιδίδονται στην εργασιοθεραπεία. Ο δημοσιογράφος, μετά το μικρό διάλειμμα στο ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη και συνεχίζει τις δραστηριότητές του στη δισκογραφική του εταιρεία. Η όμορφη Στεφανία, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του «Σινέ», συζητά τις προτάσεις για την καλοκαιρινή σεζόν, φροντίζοντας πάντα να εξελίσσει τα υποκριτικά της εργαλεία. Ίσως αυτή η περιπέτεια να δυναμώσει τη σχέση τους και να τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν αυτά που τους προβληματίζουν, ώστε να συνεχίσουν μαζί το «ταξίδι» που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν, πάλι, αποφασίσουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, τότε θα κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις από τη σύντομη σχέση τους.

enikos.gr