Τατιάνα Στεφανίδου: Ζητούσε στον αέρα το όνομα του παιδιάτρου που είπε «όχι» στον εμβολιασμό
2 years, 7 months ago
6

Σε ρόλο… ανακριτή η παρουσιάστρια

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε η στάση της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου η οποία σε ρόλο «ανακρίτριας» ζήτησε να ανακοινωθεί στον αέρα το όνομα του παιδιάτρου που πρότεινε σε μητέρα να περιμένει προτού προχωρήσει στον εμβολιασμό του παιδιού της.

Η παρουσιάστρια έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση δύο μητέρες για να κάνουν… debate αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους, λες και επρόκειτο να ακουστούν επιστημονικές απόψεις, με απόλυτα επικριτική στάση προσπάθησε να «στριμώξει» εκείνη που έχει ενδοιασμούς γύρω από τα σκευάσματα.

«Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, έχω κάνει όλα τα εμβόλια και εγώ και το παιδί μου. Εννοώ τα εμβόλια, τα οποία έχουν ελεγχθεί και είναι τσεκαρισμένα. Για το συγκεκριμένο όμως, κατέβασα το έντυπο από τα CDC και διάβασα τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων πήρε αυτή την έγκριση. Δεν το θεωρώ ασφαλές την συγκεκριμένη στιγμή» δήλωσε η μητέρα που φοβάται να εμβολιάσει το παιδί της και πρόσθεσε: «Είμαι νοσηλεύτρια και ο παιδίατρος μου είπε να περιμένω».

Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε να μάθει στον αέρα της εκπομπής τα στοιχεία του γιατρού: «Eίναι παιδίατρος του Δημοσίου; Eίναι ιδιώτης; Ποιο είναι το όνομα του παιδίατρου;» ρώτησε με αυστηρό ύφος, με τη μητέρα να της απαντάει: «Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά, δεν θα σας πως ονομάζεται ο παιδίατρος, Φοβούνται να μιλήσουν γιατί εκβιάζονται»