Τζούλια Νόβα: «Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου»
1 month, 1 day ago
6

Τι είπε το μοντέλο για τη μητρότητα αλλά και την ανύπαρκτη σχέση που έχει με τον πατέρα της

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της, τον λόγο που δεν μιλάει με τον πατέρα της, αλλά και την αλλαγή έφερε στην καθημερινότητά της ο ερχομός του παιδιού.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δεν γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Στη συνέχεια το μοντέλο μίλησε για τη γέννα αλλά και τον σύζυγό της: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορωνοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας. Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

Τέλος η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στον πατέρα της: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά σιγά μιλάμε. Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί».