Ζαχαρίας Ρόχας: Η αποκάλυψη για τη σειρά του Φώσκολου – «Την επόμενη ημέρα βρέθηκα νεκρός»
1 month, 13 days ago
6

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ζαχαρίας Ρόχας στην κάμερα του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης.

Ενδιαφέρον έχουν μεταξύ άλλων όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Φώσκολο στις θρυλικές σειρές «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη» στον ΑΝΤ1.

«Η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή ήταν το τρίτο ή το τέταρτο σίριαλ που έκανα. Με επιμονή πάρα πολύ από τον Νίκο Φώσκολο για να παίξω, δεν ήθελα στην αρχή. Αρνιόμουν πολλές φορές. Ο Νίκος ήθελε αποκλειστικότητες γιατί ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος. Σπουδαίος παραμυθάς, δηλαδή σε έπειθε με το τίποτα. Μάλιστα θυμάμαι κάποτε, όταν ήταν να κάνουμε τον πρίγκιπα του Λιχτενστάιν που ερωτεύεται την υπηρέτρια των Δράκων, είχα αναρωτηθεί ποιος τρώει τώρα αυτό το παραμύθι και μου είπε πολύ χαρακτηριστικά πως το κοινό συνεργάζεται στην απάτη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

«Στη Λάμψη με ξανακάλεσε δυο, τρεις φορές ακόμα να παίξω κάτι γκεστ ρόλους. Συνήθως όταν άλλαζε πρόσωπο η Τατιάνα Δράκου, δηλαδή άλλαζε η ηθοποιός, με φώναζε εμένα για να κάνω την ερωτική ιστορία. Δεν ξέρω γιατί αλλά έλεγε ότι είχα ένα βλέμμα πολύ ερωτικό σαν του Κούρκουλου».

«Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Νίκος Φώσκολος και ο Χρήστος Πολίτης δεν συμπαθιούνταν. Όταν δεν ξέρεις πράγματα και γεγονότα είναι παρακινδυνευμένο να πάρεις θέση. Εγώ εκείνο που έχω να καταθέσω γιατί συνέβη στο Καλημέρα Ζωή, έτσι και σκοτώθηκα κατευθείαν, είναι γιατί οι ηθοποιοί μεταξύ μας δεν είμαστε ειλικρινείς πολλές φορές. Έτσι λοιπόν υπήρχε ένας ηθοποιός που έπαιζε στο “Καλημέρα Ζωή” με εμένα, ήξερα ότι παίρνει τα ίδια χρήματα με εμένα και όταν έβαλαν το πλαφόν που αναφέρει ο Χρήστος έπρεπε εγώ να πάρω μια αύξηση 200.000 δραχμές» πρόσθεσε.

«Χτύπησα το χέρι στο μαχαίρι και ζήτησα την αντίστοιχη αύξηση που όμως δεν την πήρα οπότε την επομένη βρέθηκα… νεκρός».

enikos.gr