Αδιανόητο: «Κόλλησαν» τα χέρια τους σε σκυρόδεμα και ρητίνη για την… «κλιματική αλλαγή» και κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό! Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την Ανθρωπότητα
9 months, 24 days ago
6

«Ακτιβίστριες» για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή στην Γερμανία που χρησιμοποίησαν ένα μείγμα σκυροδέματος  και εποξειδικής ρητίνης για να κολλήσουν τα χέρια τους στην άσφαλτο (για διαμαρτυρία βεβαίως, βεβαίως, στον… κακό πολιτισμό) μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν τα άκρα τους καθώς μέχρι τώρα έχει σταθεί αδύνατο να απελευθερωθούν!

Στο Twitter φάινονται δύο γυναίκες που αυτο-βαφτίζονται «ακτιβίστριες» να στέκονται με τα χέρια τους ακόμα κλειστά σε ένα κομμάτι ασφάλτου μετά την απελευθέρωση.

 «Οι ακτιβιστές στη Γερμανία χρησιμοποίησαν ένα μείγμα σκυροδέματος και εποξειδικής ρητίνης για να κολλήσουν τα χέρια τους στην άσφαλτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και κινδυνεύουν με πιθανό ακρωτηριασμό των χεριών τους» λένε αναφορές στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα καθώς ακτιβιστές στην Γερμανία «κολλήθηκαν » στην άσφαλτο των αεροδρομίων στο Αμβούργο και στο Ντίσελντορφ την Πέμπτη, προκαλώντας καθυστερήσεις πτήσεων, ακυρώσεις κ.α.

Φυσικά, όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια του να σταματήσουν οι πτήσεις οι οποίες υποτίθεται επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα.

Πάντως κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητηθεί κι αυτός ο μύθος με το διοξείδιο του άνθρακα καθώς ως γνωστόν και από την χημεία του δημοτικού όταν αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα αυξάνονται και τα δάση για να το απορροφήσουν.

Είμαστε σίγουροι βέβαια πως όλοι αυτοί που προωθούν τον μύθο της κλιματικής αλλαγής θα βγουν κάποια στιγμή για να δώσουν μία «εξήγηση» που να αντικρούει το σαφές αυτό επιχείρημα του τύπου «ο καθηγητής Μίλερ όμως απέδειξε ότι αυτό δεν ισχύει»…