Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τέλος το 21:00-05:00 – Tι αλλάζει ενόψει εορτών
1 year, 8 months ago
6

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η κατάσταση στη χώρα μας παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Τα 1677 σημερινά κρούσματα επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας και οποιοσδήποτε εφησυχασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι προβλέπουν οι λοιμωξιολόγοι.

Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι γνωρίζουν ότι αν το διάστημα των εορτών αυξηθεί η κινητικότητα των πολιτών, τότε είναι βέβαιο ότι αμέσως μετά θα έρθει το τρίτο και πιο σφοδρό κύμα της πανδημίας που αφενός θα δοκιμάσει τις αντοχές του ΕΣΥ, αφετέρου θα οδηγήσει στο τρίτο lockdown.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι το ιικό φορτίο στην κοινότητα θα παραμείνει υψηλό, όταν οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει ο εμβολιασμός και να μην μεταλλαχτεί ο ιός είναι η δραστική πτώση του.

Πότε αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας

Τι θα αλλάξει τα Χριστούγεννα – Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Με αυτά τα δεδομένα η χαλάρωση των περιορισμών την περίοδο των εορτών δείχνει να απομακρύνεται. Και τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά θα υπάρχουν μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας. Η διαφορά θα είναι στην ώρα, που θα αλλάξει.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Χριστούγεννα

Πιο συγκεκριμένα με το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα ανακοινωθεί και αλλαγή στην ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, που από 21:00-05:00 θα γίνει πλέον 22:00- 05:00.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να αλλάξει και η δεκαήμερη καραντίνα, στην οποία μπαίνουν οι Έλληνες που επιστρέφουν απ’ το εξωτερικό. Το δεκαήμερο κρίνεται υπερβολικό και οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί είναι πολλές και σφοδρές.

enimerotiko.gr