Αθηναΐς Νέγκα κατά Ανθής Βούλγαρη για την Παγώνη: Διασκεδαστικό να την ειρωνεύεσαι επειδή δεν επέβαλες το χιούμορ σου
2 years, 3 months ago
6

Tην ενόχλησή της για την «πλάκα» που έκανε η Ανθή Βούλγαρη στη Ματίνα Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του Mega, προσφέροντάς της κόλλυβα, εξέφρασε η Αθηναΐς Νέγκα. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα και η ραδιοφωνική παραγωγός μέσω stories στο Instagram δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό.

Η Αθηναΐς Νέγκα έστρεψε τα βέλη της στην Ανθή Βούλγαρη, η οποία παρά το γεγονός ότι η καλεσμένη της εκπομπής του δε φάνηκε να γελάει με το αστείο της, εκείνη επέμενε και μάλιστα, κατά τα λεγόμενα της κυρίας Νέγκα, ειρωνεύτηκε τη Ματίνα Παγώνη.

«Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου» σχολίασε η Αθηναΐς Νέγκα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηναΐς Νέγκα «τα είχε βάλει και στο παρελθόν» με την Ανθή Βούλγαρη όταν η τελευταία είχε χορέψει ζεϊμπέκικο στον αέρα της εκπομπής την ώρα που, μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, προλόγιζαν ένα θέμα για τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα και τους θανάτους. «Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση, ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς “σταμάτα, λέμε για κρούσματα”. Γιατί;» είχε σχολιάσει τότε η ραδιοφωνική παραγωγός.