Έρχεται «κατάρρευση» της Γερμανίας: Τρομακτική δήλωση Σολτς για τους αλλοδαπούς
3 months ago
6

Τον επιβεβαιώνουν οικονομολόγοι και στο βάθος… πιθανός πόλεμος με Ρωσία!!!

Τα γεγονότα στην Γαλλία δεν φαίνεται να πτοούν την διεθνιστική κυβέρνηση που έχει αναλάβει τα ηνία στην Γερμανία!!!

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς του SPD μιλώντας στο κρατικό Γερμανικό Κανάλι, ARD, συνέδεσε το συνταξιοδοτικό και γενικά το μέλλον της Γερμανίας με την έλευση όλο και περισσοτέρων αλλοδαπών, οι οποίοι εδώ και 4-5 μέρες έκαψαν την Γαλλία!!!

«Για να έχουμε ένα καλό μέλλον, να λειτουργήσει η αγορά εργασίας μας, να αναπτυχθεί η οικονομία μας, θα χρειαστούμε καλούς ειδικούς και εργάτες εκτός Γερμανίας, διαφορετικά οι συντάξεις δεν θα είναι ασφαλείς», τόνισε.

«Ζούμε σε εποχές που έρχονται πολλές αλλαγές στον δρόμο μας. Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτές με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να συμμετέχουν», συμπλήρωσε αργότερα, ευχαριστώντας το κανάλι στο Twitter!!!

Σύμφωνα δε με την οικονομολόγο Monika Schnitzer, η γερμανική αγορά εργασίας απαιτεί μαζική μετανάστευση. Μαζί της συμφωνούν και άλλοι οικονομολόγοι, αναφέροντας πως περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι θα έπρεπε να μεταναστεύουν στην γερμανική αγορά εργασίας κάθε χρόνο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η Γερμανία εκ των πραγμάτων οδηγείται σε πτώση, ενώ οι αλλοδαποί που έρχονται, πέραν του ότι θα αλλοιώσουν ακόμα περισσότερο πληθυσμιακά την πάλαι ποτέ «ξανθιά» χώρα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε πιθανή επέκταση του πολέμου στην Γερμανία κατά της Ρωσίας!!!

el.gr

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA