Ιανός: Θυμός από το email που διέρρευσε για άστεγους
2 years, 2 months ago
6

Νέο κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί email που φέρεται να προέρχεται από την εμπορική διεύθυνση του βιβλιοπωλείου Ιανός, με το οποίο δίνονται οδηγίες να «αποτρέπονται» οι άστεγοι από το να κοιμούνται έξω από το μέγαρο που στεγάζει το κατάστημα.

Ήδη το #cancel_IANOS έχει κατακλύσει το Twitter, καθώς στο επίμαχο email αναφέρονται κινήσεις όπως ότι «πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή», ενώ καταγράφονται σχέδια «να ενεργοποιείται η σειρήνα».

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν έχει απαντήσει σε επανειλημμένες οχλήσεις του Euro2day.gr και δεν έχει πάρει επίσημη θέση από χθες που άρχισαν να κλιμακώνονται οι κοινωνικές αντιδράσεις για το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση που απασχολεί σήμερα την επικαιρότητα. Στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η Lidl για μήνυση που κατέθεσε κατά φτωχής 70χρονης ηλικιωμένης που είχε κλέψει προϊόντα αξίας 30 ευρώ, υπόθεση για την οποία η εταιρεία υπέβαλε μήνυση, την οποία στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι αποσύρει.