Συμφώνησαν για «παγκόσμια διαβατήρια Υγείας»!!! «Θανατική ποινή» το χαρακτηρίζουν επιστήμονες
10 months, 25 days ago
6

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή — η εκτελεστική εξουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) — εγκαινίασαν μια «σύμπραξη ορόσημο για την ψηφιακή υγεία » που σηματοδοτεί την έναρξη του Παγκόσμιου Δικτύου Ψηφιακής Πιστοποίησης Υγείας του ΠΟΥ (GDHCN) για την προώθηση ενός παγκοσμίου διαλειτουργικού ψηφιακού διαβατηρίου εμβολίων, κάτι που αποτελούσε πρόταση της κυβέρνησης Μητασοτάκη!!!

Όπως αναφέρεται, από αυτόν τον μήνα, ο ΠΟΥ θα υιοθετήσει το σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης της ΕΕ για τον COVID-19 «για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο σύστημα που θα βοηθήσει στην διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών (σ.σ. βλ. ΕΔΩ Νόσος Χ)»!

Ο ΠΟΥ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ισχυρίζονται ότι η πρωτοβουλία GDHCN , η οποία βρίσκεται στα σκαριά από το 2021, «θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για να προσφέρει καλύτερη υγεία για όλους».

Οι οργανώσεις… δεσμεύτηκαν ότι ο ΠΟΥ δεν θα συλλέγει προσωπικά δεδομένα ατόμων μέσω αυτών των ψηφιακών διαβατηρίων – δηλώνοντας ότι αυτή η συλλογή δεδομένων «θα συνεχίσει να είναι αποκλειστικός τομέας των κυβερνήσεων».

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους επαίνεσε την νέα συμφωνία:

«Χτίζοντας στο εξαιρετικά επιτυχημένο δίκτυο ψηφιακής πιστοποίησης της ΕΕ, ο ΠΟΥ στοχεύει να προσφέρει σε όλα τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόσβαση σε ένα εργαλείο ψηφιακής υγείας ανοιχτού κώδικα, το οποίο βασίζεται στις αρχές της ισότητας, της καινοτομίας, της διαφάνειας και της προστασίας δεδομένων της ιδιωτικής ζωής. Τα νέα ψηφιακά προϊόντα υγείας σε εξέλιξη στοχεύουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους παντού να λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας γρήγορα και πιο αποτελεσματικά».

Θυμηθείτε το βίντεο του ΕΛ:

 

 

Ωστόσο, ειδικοί που μίλησαν με το The Defender είπαν ότι οι συνέπειες ενός τέτοιου συστήματος για την ανθρώπινη ελευθερία και την ελευθερία κινήσεων εγείρουν ανησυχίες.

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Τζέιμς Ρογκούσκι είπε στο The Defender ότι ο ΠΟΥ δεν περιμένει την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να εφαρμόσει πρωτοβουλίες όπως ένα παγκόσμιο ψηφιακό διαβατήριο εμβολίων.

Ο Michael Rectenwald, Ph.D. , συγγραφέας του « Google Archipelago : The Digital Gulag and the Simulation of Freedom», είπε στο The Defender ότι, υπό το πρόσχημα της διατήρησης της ελευθερίας, ένα σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου «σημαίνει περιορισμούς στην κίνηση και την ζωή για τους μη εμβολιασμένους (σ.σ. και αργότερα για όσους αρνηθούν την ψηφιακή ταυτότητα, η οποία δεν αποκλείεται να εμφυτεύεται και να συνδέεται με την τεχνητή νοημοσύνη – ΕΔΩ το σχέδιο – Ψηφιακή ταυτότητα id2020 σε συνδυασμό με νέα λογοκρισία και νέα περιοριστικά μέτρα, όπως διαβάσατε στο ΕΛ).

Ο Γερμανός δικηγόρος, Tobias Ulbrich, αναφέρει πως όλο αυτό θα οδηγήσει απευθείας στο παγκόσμιο κράτος επιτήρησης με βάση το κινεζικό μοντέλο! Όπως τονίζει: «Το μόνο που λείπει είναι το ψηφιακό νόμισμα ως το τελευταίο και απόλυτο όργανο παρενόχλησης για την τελική υποταγή των ανθρώπων (κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης με σύστημα bonus-malus για την εκπαίδευση των υποκειμένων)».

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η ΕΕ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων , τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά για τα κράτη μέλη της στα τέλη του 2020 — ταυτόχρονα με την εισαγωγή των εμβολίων για τον COVID-19 — με την ονομασία «Green Pass».

Ο Ρογκούσκι είπε στο The Defender ότι η ΕΕ ήταν επίσης μεταξύ των ισχυρότερων υποστηρικτών των διαβατηρίων εμβολίων κατά την διάρκεια των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για την «συνθήκη πανδημίας» του ΠΟΥ και τις τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ).

Σύμφωνα με τον Roguski , η ΕΕ, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τις τροποποιήσεις των ΔΚΥ, υπέβαλε προτάσεις που επιδιώκουν να «κανονικοποιήσουν» την εφαρμογή ενός παγκόσμιου ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας.

Η Τσεχική Δημοκρατία ζήτησε έντυπα εντοπισμού επιβατών «που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό του ταξιδιώτη», κατά προτίμηση σε ψηφιακή μορφή, με σκοπό τον εντοπισμό επαφών.

Η Τσεχική Δημοκρατία και η ΕΕ πρότειναν τεκμηρίωση όχι μόνο για εμβολιασμό, αλλά «πιστοποιητικά δοκιμών και πιστοποιητικά ανάρρωσης» σε περιπτώσεις «όπου δεν έχει ακόμη διατεθεί εμβόλιο ή προφύλαξη για μια ασθένεια για την οποία δηλώθηκε επείγουσα ανάγκη για την δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος»!!!!

«Τα διαβατήρια πανδημίας ισοδυναμούν με θανατική ποινή για εκατομμύρια και την κατάργηση των δικαιωμάτων για τους μη συμμορφούμενους. Ο ΠΟΥ πρέπει να σταματήσει πριν ολοκληρώσει την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού συστήματος», υπογραμμίζει ο Rectenwald.

 

 

photo intime

el.gr