Εύκολα και απλά κέρδισε το φοβερό Seat Mo – Με δίπλωμα αυτοκινήτου
1 year, 11 months ago
6

Το newsmoto κληρώνει μοναδικά δώρα για εσένα που έχεις σκανάρει το QR code του περιπτέρου μας στο Athens Motoshow αλλά και για σένα που δεν μπόρεσες να παρευρεθείς.

Το Athens Motoshow ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το παρόν έδωσαν περισσότερες από 25 εταιρείες με 30 νέα μοντέλα, ενώ οι επισκέπτες του είχαν τη δυνατότητα να δουν συνολικά πάνω από 300 μοτοσυκλέτες και scooters.

Το Newsmoto ήταν φυσικά εκεί με το περίπτερό του και όσοι παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να σκανάρουν το ειδικό QR Code προκειμένου να μετέχουν σε κλήρωση για ένα 100% ηλεκτρικό Seat Mo, κράνη Shark & LS2, μπουφάν Dainese  καθώς και μία ενδοεπικοινωνία Cardo packtalk.  

Μετά από την επικοινωνία πολλών αναγνωστών που δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Athens Motoshow, ο διαγωνισμός μας παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 17 Απριλίου προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιλέγουν το newsmoto by newsauto για την ενημέρωσή τους.

Σημαντική διευκρίνηση

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο του newsmoto στην έκθεση και σκάναραν το QR Code θα έχουν από δύο συμμετοχές στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας. Οπότε και διπλάσιες πιθανότητες να κληρωθούν. Οι υπόλοιποι από μία συμμετοχή.

 

 

 

 newsauto