Τα καλύτερα κινητά Samsung για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
1 year, 8 months ago
6

Όταν αναζητάς καινούργιο smartphone, η Samsung είναι πάντα στην κορυφή των επιλογών σου. Και καθόλου τυχαία, αφού δημιουργεί με συνέπεια κινητά με προηγμένα χαρακτηριστικά, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, ικανά να ανταποκριθούν και στις ανάγκες και στις οικονομικές σου δυνατότητες.

Τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα αν επιλέξεις το δικό σου από την τεράστια γκάμα του SHOPFLIX.gr σε smartphones και προϊόντα τεχνολογίας, αφού πέρα από τις ήδη συμφέρουσες τιμές που θα συναντήσεις στην πλατφόρμα, αυτή την περίοδο «τρέχουν» και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, που φτάνουν έως και το 80%.

Μεγάλο plus και η αξιοπιστία του SHOPFLIX.gr στις ημερομηνίες παράδοσης, που εξασφαλίζουν ότι το νέο σου κινητό θα φτάσει εγκαίρως στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να το έχεις όταν το χρειάζεσαι – και αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με κάποιο αξεσουάρ, μπορείς να τα παραλάβεις ταυτόχρονα ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Πώς θα ξεχωρίσεις, όμως, εκείνο που προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες σου; Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, παρουσιάζοντας τα τέσσερα αγαπημένα μας σε όλο το φάσμα τιμών.

Samsung Galaxy S22 5G 8GB 256GB: Μια ναυαρχίδα με συναρπαστική κάμερα

Ψάχνεις για flagship κινητό ικανό να χαρίσει ονειρεμένες λήψεις; Η αναζήτηση μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Το Samsung Galaxy S22 5G θα σου δώσει περισσότερα από όσα φαντάζεσαι – και στο SHOPFLIX.gr θα το βρεις με έκπτωση της τάξης των 125€.

Ειδικά σχεδιασμένο για άψογες νυχτερινές λήψεις, τόσο με την τετραπλή κύρια κάμερα όσο και με τη selfie κάμερα, καταφέρνει να σου δώσει φωτεινές εικόνες σε σκοτεινές συνθήκες, αλλά και να περιορίσει τη λάμψη του φακού από τα φώτα έως και κατά 98%. Θα εκτιμήσεις το βελτιωμένο OIS για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στις λήψεις, τις έξυπνες λειτουργίες που εναλλάσσουν αυτόματα τους φακούς ανάλογα με τον φωτισμό – και τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης τους και τη γρήγορη συγχώνευση των καρέ, για άψογες εικόνες με ένα άγγιγμα. Φυσικά, σε κάθε εφαρμογή και λειτουργία θα απολαμβάνεις την ταχύτητα, την απόδοση, την ασφάλεια και την ισχύ μιας πραγματικής ναυαρχίδας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 8GB

Επεξεργαστής: Exynos 2200

Μέγεθος Οθόνης: 6,1”

Κύρια Κάμερα: Ευρυγώνιος 50MP, Τηλεφακός 10MP 3x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP.

Αγόρασέ το από 823,99€.

Samsung Galaxy S21 FE 6GB 128GB: Εκλεπτυσμένο design, πανίσχυρος επεξεργαστής

Η σειρά FE συνδυάζει πολλά στοιχεία που αγαπάμε. Δηλαδή, προηγμένα, high-end χαρακτηριστικά σε τιμές σαφώς πιο προσιτές από τα «μεγάλα ονόματα» κάθε χρονιάς, με όλη την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουμε συνηθίσει από τις ναυαρχίδες. Το Samsung Galaxy S21 FE δεν είναι σε καμιά περίπτωση εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα.

Από την εξαιρετική κάμερα μέχρι την τεράστια, πεντακάθαρη οθόνη και από την ανθεκτική μπαταρία μέχρι τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για ακόμη καλύτερες φωτογραφίες, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να μη μας αρέσει. Όμως αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει είναι η απίθανη απόδοσή του, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή  Qualcomm® Snapdragon™ 888 5nm που βελτιώνει την απόδοση της CPU κατά 25% και της GPU κατά 35% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο εφαρμογές που στηρίζονται σε AI, αλλά και να απογειώσεις τις φωτογραφίες σου, με το Qualcomm Spectra™ 580 ISP που παρέχει 35% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά με επεξεργασία 2,7 gigapixel ανά δευτερόλεπτο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6 GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 888

Μέγεθος Οθόνης: 6,4”

Κύρια Κάμερα: Ευρυγώνιος 12MP, Τηλεφακός 8MP 3x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP

Αγόρασέ το από 534,99€.

Samsung Galaxy A52s Enterprise Edition 5G 6GB 128GB: Εσύ παίζεις, εκείνο όχι

Περνάμε στη mid-range κατηγορία – και ίσως στο καλύτερο πρόσφατο δείγμα της. Το Samsung Galaxy A52s Enterprise Edition έχει να σου προσφέρει πολλά – με τους gamers και τους ερασιτέχνες φωτογράφους να είναι οι πλέον ευνοημένοι.

Η τετραπλή κύρια κάμερά του απογειώνει την ευκρίνεια και τη σταθερότητα με μια σειρά από hi-tech λειτουργίες, ενώ η selfie κάμερα των 32MP είναι προορισμένη να σου χαρίσει πορτρέτα άνευ προηγουμένου. Κι αν λατρεύεις το mobile gaming, ο συνδυασμός της συναρπαστικής οθόνης Infinity-O 6.5” FHD+ sAMOLED με τον εξαιρετικά ομαλό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz, το 5G και τον 3D ήχο που προσφέρουν τα στερεοφωνικά ηχεία και η τεχνολογία Dolby Atmos, θα βοηθήσει να βιώσεις το παιχνίδι στο μέγιστο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 778 5G

Μέγεθος Οθόνης: 6,5”

Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 5MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 12MP

Αγόρασέ το από 295€.

Samsung Galaxy A32 5G Enterprise 4GB 128GB: Κομμένο και ραμμένο για επαγγελματίες

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί το επαγγελματικό κινητό σου; Σίγουρα πρέπει να υποστηρίζει 5G, για να μην εμφανίζει κολλήματα όταν το έχεις ανάγκη. Εννοείται ότι χρειάζεται ανθεκτική μπαταρία, για να μη σε προδίδει. Και, κυρίως, θα πρέπει να προσφέρει τη δέουσα ασφάλεια στα αρχεία σου.

Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα βρεις στο Galaxy A32 5G Enterprise Edition, που διαθέτει προεγκατεστημένη την πλατφόρμα Samsung Knox, για μέγιστη προστασία των δεδομένων σου. Και σου χαρίζει τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, μηνιαία ή τριμηνιαία, ώστε να είσαι πάντα σίγουρος ότι τα αρχεία σου είναι 100% ασφαλή. Φυσικά, το νέο σου κινητό θα σου προσφέρει και κάμερα εφάμιλλη του ονόματος «Samsung», μπόλικο αποθηκευτικό χώρο και γρήγορη φόρτιση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 4GB

Επεξεργαστής: MediaTek MT6853 Dimensity 720 5G

Μέγεθος Οθόνης: 6,5”

Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 48MP, Υπερερυγώνιος 8MP.

Αγόρασέ το από 239€.

in.gr