Αγωνία για τη Σοφία Βόσσου
3 years, 6 months ago
6

Μία επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι συνεχίζει να την ταλαιπωρεί.

Συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της η Σοφία Βόσσου. Δεν πέρασαν δύο μήνες από την επέμβαση στο στομάχι και η ίδια αναγκάστηκε να περάσει ξανά το κατώφλι του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η αγαπημένη ερμηνεύτρια μπορεί να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημά της, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει μπει δύο φορές στο νοσοκομείο.

Το περιβάλλον της πάσχιζε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μία επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε «σκληρός αγώνας δρόμου» για την ίδια, που προσπαθεί μέχρι σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Ερασμία Μάνου, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια σχέση ζωής. svg%3E

Τι έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν:

Τον περασμένο Σεπτέμβρη το ίδιο Μέσο ήθελε την Σόφια Βόσσου να βρίσκεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο η ίδια η τραγουδίστρια απάντησε μέσω social media ότι όντως έκανε ένα χειρουργείο, το οποίο όμως δεν ήταν κάτι σημαντικό.  Ακολουθεί η ανάρτησή της:

«Το ότι εγώ πεθαίνω και δεν το ξέρω και το ξέρει η espresso είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοια δημοσιογραφία στην χώρα μας ένα έχω να πω ας σταματήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι εγώ δεν κρύβω κάτι χειρουργήθηκα μετεγχειρητική κήλη από ένα χειρουργείο πέρσι το Σεπτέμβρη που ‘χα κάνει και έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα και έγινε εσπευσμένα με την έννοια ότι είχα και αναβολές διαφορές από το πρόγραμμα μου λόγω κορονοϊού το κοινοποιώ για να μην ανησυχείτε όλοι φίλοι μου είναι μια χαρά ότι διαβάζετε και είναι ψευδές εκτός του ότι έχω κάνει το χειρουργείο το οποίο ήταν ένα απλό χειρουργείο … ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ……ΑΥΤΑ …..Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ …….ΕΛΕΟΣ …..ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ ???????????????????ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ».

pagenews.gr