Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της μεγάλης απόδρασης έφτασε
3 years, 5 months ago
6

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”. Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της. Τι θα δούμε την Πέμπτη (12/11).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Το σχέδιο της Ελένης με τη Χατζίδου, τη Χριστίνα και τη Φωτεινή να αποδράσουν από τη φυλακή μπαίνει σε εφαρμογή, με δραματικές συνέπειες.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 44

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

news247.gr