Αλέξης Κούγιας: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε για να αναλάβει την υπεράσπιση του πατρός Αντωνίου
11 months, 17 days ago
6

Ο Αλέξης Κούγιας προτίθεται να αναλάβει την υπεράσπιση του πατρός Αντωνίου στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» υπό συγκεκριμένους όρους.

Δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» εμφανίζεται ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» η πλευρά του πατρός Αντωνίου έχει κάνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ώστε ο γνωστός δικηγόρος να αναλάβει την εκπροσώπησή του για την υπόθεση της «Κιβωτού».

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι θα τον αναλάβει, μόνο αν είναι ο μοναδικός του συνήγορος, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει τους δικηγόρους που τον έχουν ήδη αναλάβει.

Σημειώνεται ότι, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια, ενώ ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

Yπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως αποκάλυψε η Realnews, στις έγγραφες εξηγήσεις του προς τους εισαγγελείς Ανηλίκων έκανε λόγο για «σκοπιμότητα», «αοριστολογίες» και «κατασκευασμένες» κατηγορίες, με στόχο τον ίδιο και την οργάνωση.