Απόστολος Γκλέτσος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η πορεία της υγείας του
3 years, 5 months ago
6

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς την Κυριακή το βράδυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας με υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και φυσικά έκανε τεστ Covid-19.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος – όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – πήρε εξιτήριο υπ’ ευθύνη του και πήγε σπίτι του όπου θα παρακολουθείται στενά, αλλά θα επαναλάβει το τεστ για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Η συμμετοχή του στη σειρά «8 Λέξεις» θα τον ήθελε σήμερα να ταξιδεύει για την Κύπρο, όμως φυσικά λόγω της κατάστασής του κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μιλήσει δημοσίως για τα θέματα που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία του και είναι «μαχητής»: «Είμαι εφτάψυχος… Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, είχα καρκίνο στο στομάχι, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 (…)

Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι βλάκας. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

tromaktiko.gr