Δυστυχώς είναι αλήθεια: Αυτός είναι ο νεκρός που βρήκαν στο χωράφι, είχε πάει να ταΐσει τα σκυλιά και πέθανε
1 year, 2 months ago
6

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Τ.Κ. Αγίου Ηλία του Δήμου Πύργου ο 70χρονος Ν.Χ..

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο 70χρονος είχε μεταβεί από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο κτήμα για να ταΐσει τα σκυλιά του.

 

Το γεγονός όμως ότι μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, ανησύχησε την υπερήλικη μητέρα του, η οποία κάλεσε την κόρη της που κατοικεί σε νησί των Δωδεκανήσων.

Εκείνη με την σειρά της ειδοποίησε τις αρχές και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου αλλά και ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο δυσπρόσιτο κτήμα του 70χρονου, που βρίσκεται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην είσοδο του Αγ. Ηλία.

 

Ξεψύχησε αβοήθητος στο χωράφι του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την σορό του άτυχου άνδρα σε εμβρυακή στάση, έξω από τα κλουβιά στα οποία φυλούσε τα σκυλιά του, ενώ εικάζεται ότι ήταν νεκρός για ώρες.

Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, προκειμένου να ερευνήσει το χώρο που βρέθηκε η σορός του 70χρονου, ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του θανάτου του Ν.Χ. αναμένεται να προκύψουν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

 

 

 Enimerotiko.gr