Εντόπισαν τους διακινητές των αλλοδαπών!!! Άπταιστα αγγλικά μιλά ο κυβερνήτης! Παγκόσμιο δίκτυο, vid
10 months, 14 days ago
6

Έξι διακινητές εντοπίστηκαν ανάμεσα στους διασωθέντες του ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου!

 

Σύμφωνα με το OPEN, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο ενώ ανάμεσα στους διακινητές θεωρείται ότι είναι και ο κυβερνήτης του πλοίου που μιλούσε άπταιστα αγγλικά.

Είναι γνωστό πως υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ, το οποίο χρηματοδοτεί διακινητές, προκειμένου να γεμίσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με αλλοδαπούς κα ινα προχωρήσει το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών!!!

 

 

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Μειώνονται δραματικά οι ελπίδες εντοπισμού οποιουδήποτε άλλου επιζήσαντα από την τραγωδία που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στα νερά της κεντρικής Μεσογείου, περίπου 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου. Την Πέμπτη στο σημείο της βύθισης του αλιευτικού με τους εκατοντάδες πρόσφυγες παραμένει αριθμός εμπορικών σκαφών και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος.

Άκαρπες ήταν οι έρευνες που συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για τον εντοπισμό και την διάσωση αγνοουμένων. Από τις 6:30 το πρωί σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος.

Λίγο πριν από τις 23:00 πλωτό ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας, μεταφέροντας σορούς. Τουλάχιστον 79 νεκροί έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τη θαλάσσια περιοχή 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου μετά το ναυάγιο του αλιευτικού στο οποίο είχαν επιβιβαστεί παράνομοι μετανάστες.

Διασώθηκαν 104 άνθρωποι. Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην περιοχή επιχειρούν κυρίως 6 παραπλέοντα σκάφη και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού.

 

photo intime

 

el.gr