Fox News για Κλάους Σβαμπ: «Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του κακού – Θέλει να τρώμε έντομα και να ζουμε σε μικροσκοπικά σπίτια» «Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να παρευρίσκεται στους G-20 και να ανακοινώνει τα σχέδιά του για την Ανθρωπότητα;»
1 year, 3 months ago
6

Tο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και Προέδρου της WEF, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του στην G20 της Ινδονησίας, στην οποία ανήγγειλε μία επερχόμενη ολοκληρωτική πραγματικότητα, ως κάτι ιδανικό για την Ανθρωπότητα.

Οι Αμερικανοί μάλιστα αναρωτιούνται ποιος έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν είναι εκλεγμένος, να καλείτε σε μία σύνοδο με τους ισχυρότερους παγκοσμίως ηγέτες του πλανήτη.

Χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο άνθρωπο ως την απόλυτη ενσάρκωση του κακού. Ως έναν άνθρωπο του οποίου το σχέδιο για την Ανθρωπότητα περιλαμβάνει βρώση εντόμων και ζωυφίων και διαμονή σε μικροσκοπικά σπίτια με ταυτόχρονη κατάργηση της ιδιοκτησίας.

Συνεπώς με ποιο δικαίωμα μιλάει σε μία τέτοια συνάθροιση εξουσίας και ανακοινώνει ο ίδιος μία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ποιοι του έδωσαν το δικαίωμα αυτό;

Eμείς να προσθέσουμε πάντως, πως οποιαδήποτε ομοιότητα του Κλάους Σβαμπ με τον Ernst Stavro Blofeld, τον αρχηγό της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης SPECTRE στις πρώτες ταινίες Tζέιμς Μποντ (ακόμα και στον τρόπο ομιλίας μοιάζουν), μάλλον είναι συμπτωματική…

«Η G20 είναι μια σύνοδος κορυφής που υποτίθεται ότι είναι μια συγκέντρωση παγκόσμιων ηγετών, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι παγκόσμιοι ηγέτες και όμως παρευρίσκονται.

Δεν είναι παραδοσιακά δημοκρατικά εκλεγμένοι, όπως για παράδειγμα ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς ή ο Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Στο Μπαλί, ο Schwab ζήτησε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Είναι η ενσάρκωση ενός κακού! Και κανείς δεν ψήφισε αυτόν τον τύπο, οπότε γιατί κάνει διαλέξεις σε παγκόσμιους ηγέτες για το σχέδιό του να μεταμορφώσει τον κόσμο; Για να τρώμε ζωύφια και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια χωρίς να μας ανήκει τίποτα;».

 pronews.gr