Κοίτα το μικρό σου δάχτυλο για να δεις τι τύπος είσαι (φώτο)
3 years, 5 months ago
6

Κοίτα το χέρι σου και μάθε την απάντηση. Τι «αποκαλύπτει» το μικρό σου δαχτυλάκι για το χαρακτήρα σου;

Κοίταξε την παρακάτω εικόνα και στη συνέχεια δες τα δάχτυλά σου για να βρεις εάν είσαι Τύπος 1, 2 ή 3. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο ακριβής είναι η περιγραφή κάποιων στοιχείων του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο εξετάζοντας το μήκος του μικρού δαχτύλου.

Τύπος 1: Δεν είσαι πολύ εξωστρεφής, ιδιαίτερα ως προς τα συναισθήματά σου. Πάντα προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου πιο ισχυρό και πιο ανεξάρτητο από αυτό που πραγματικά είσαι. Είσαι συναισθηματικός/η και αισθάνεσαι όμορφα, όταν δημιουργείται δέσιμο με κάποιον άλλον άνθρωπο. Απεχθάνεσαι τα ψέματα, την υποκρισία και την ανειλικρίνεια.

Ακόμα, είσαι επιφυλακτικός/η και δε δείχνεις τα συναισθήματά σου. Είσαι λίγο εκκεντρικός/η και αλαζονικός/η και δεν έχεις μεγάλη ανοχή. Έχεις μεγάλη καρδιά και θέλεις να βοηθάς τους άλλους. Θα ολοκληρώσεις κάθε εργασία που σου δίνεται, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει. Σου αρέσει να γελάς και βρίσκεις αρκετά πράγματα διασκεδαστικά. Οι εκφράσεις του προσώπου σου αποκαλύπτουν τις σκέψεις σου. Είσαι κρύος/α με ανθρώπους που δεν είναι πολύ κοντά σου, αλλά και υπερβολικά συναισθηματικός/η με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Τύπος 2: Δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις κάποιον και γενικά να κάνεις πρώτος/η κίνηση. Είσαι πολύ πιστός/η και αφοσιωμένος/η. Όταν ερωτεύεσαι, η προσοχή σου και η σκέψη σου είναι επικεντρωμένα στο άλλο άτομο. Βαθιά μέσα σου έχεις πολύ ευαίσθητη ψυχή, αν και μπορεί κατά καιρούς να μη φαίνεται. Συχνά, οι άνθρωποι δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση για σένα γιατί προσποιείσαι ότι δεν ξέρεις πράγματα για να προστατευτείς συναισθηματικά. Είσαι πολύ αφοσιωμένος/η και μόλις αποφασίσεις κάτι, θα βάλεις τα δυνατά σου για να το φτάσεις μέχρι το τέλος.

Επίσης, φοβάσαι να μην πληγωθείς. Θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν, αλλά ονειρεύεσαι να βρεις το άλλο σου μισό. Θα παραμείνεις ψύχραιμος/η, ακόμα και όταν βρεθείς σε άβολη θέση.

Τύπος 3: Ξεχνάς εύκολα ό,τι σε στενοχωρεί και δεν κρατάς κακία. Δεν σου αρέσουν τα «ξένα εδάφη». Σε ενοχλεί, όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια καινούργια και άγνωστη κατάσταση. Σέβεσαι τις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Μερικές φορές στις συζητήσεις σου γίνεσαι επίμονος/η, επειδή το Εγώ σου είναι μεγάλο. Αλλά, θα είσαι και ο/η πρώτος/η που θα ζητήσει συγγνώμη, αν έχεις φταίξει ή είσαι λάθος. Δεν συζητάς τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου, τα κρατάς πάντα για τον εαυτό σου. Είσαι ευθύς/α και γνωρίζεις πολύ καλά τι σου αρέσει και τι όχι. Επίσης, θέλεις οι άλλοι να σε εμπιστεύονται και να πιστεύουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου.
 pronews.gr