Κως: Τα ταξίδια της Αναστάζια σε όλο τον κόσμο και η οικονομική άνεση του ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών Μόνο μέσα στο 2023, είχαν ήδη ταξιδέψει σε Ολλανδία και Μιλάνο – Δείτε φωτογραφίες
10 months, 9 days ago
6

Στο μικροσκόπιο των Αρχών που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω και η ζωή της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το αμέτρητο φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφος της Μιχαήλ στα social media.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.

anastasia-tynisia
Η Αναστάζια στην Τυνησία
anastasia-ispania
Η Αναστάζια στην Ισπανία

 

Ταξίδια που στοίχιζαν πολλές φορές χιλιάδες ευρώ και σε μέρη που φαντάζουν σαν όνειρο για κάθε λάτρη των ταξιδιωτικών προορισμών. Η οικονομική άνεση του ζευγαριού είναι ένα από τα ερωτήματα που θέλουν οι αρχές να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου ν ολοκληρώσουν έτσι το προφίλ της 27χρονης και του συντρόφους της.

anastasia-gallia
Η Αναστάζια στην Γαλλία
anastasia-monte-karlo
Η Αναστάζια στο Μόντε Κάρλο
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις χρονολογίες που έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες, τα ταξίδια για το ζευγάρι ξεκινούν το 2014 όταν επισκέφτηκαν μαζί την Αίγυπτο. Τον Οκτώβριο του 2016 η Ανάσταζια φωτογραφίζεται στην Τυνησία και τον Ιούλιο του 2017 στην Μαγιόρκα. Στην Ελλάδα η Αναστάζια είχε βρεθεί ξανά το 2017 στην Θεσσαλονίκη ενώ τον Μάιο του 2018 ταξίδεψε στο Λάγκος της Πορτογαλίας.

anastasia-magiorka
Η Αναστάζια στην Μαγιόρκα
anastasia-kourasao
Η Αναστάζια στα νησιά Κουρασάο

Την ίδια χρονιά και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο του 2018 η Αναστάζια αναρτά φωτογραφίες από τους Κανάριους Νήσους και ένα χρόνο μετά τον Αύγουστο του 2019 από το Σαν Ρέμο της Ιταλίας. Τον Οκτώβριο του 2019 η Αναστάζια βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και τον Φεβρουάριο του 2020 στην Γαλλία. Τον Ιούλιο του 2020 ταξιδεύει στον Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και το 2021 στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Μόνο για το 2023 η 27χρονη είχε προλάβει να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ολλανδία τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο.

anastasia-karaiviki
Η Αναστάζια στην Καραϊβική
anastasia-kanarioi-nisoi
Η Αναστάζια στις Κανάριες Νήσους
anastasia-aigyptos
Η Αναστάζια στην Αίγυπτο
anastasia-ollandia
Η Αναστάζια στην Ολλανδία
protothema.gr