Λάτρευε τον σύζυγό της η 50χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από την κόρη της και τους συνεργούς της
3 years, 7 months ago
6

Ο σύζυγός της είχε νικηθεί από καρκίνο

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της άγριας δολοφονίας της 50χρονης που κατακρεουργήθηκε από τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της κόρης της και τον 16χρονο Έλληνα συνεργό του.

Γνωστοί και γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό της 50χρονης καθαρίστριας η οποία έπεσε νεκρή μετά από σχέδιο που οργάνωσε η 15χρονη κόρη της με τον 17χρονο σύντροφό της. Μάλιστα, όπως ομολόγησαν οι ανήλικοι είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές να την σκοτώσουν με χάπια και δηλητήριο στον καφέ της. 

Η 50χρονη γυναίκα που μαχόταν να συντηρήσει την οικογένειά της, αγαπούσε πολύ τον σύζυγό της ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή, νικημένος από καρκίνο. Σήμερα μάλιστα, 9 Νοεμβρίου είναι η επέτειος θανάτου του άτυχου οικογενειάρχη που πάλεψε με την επάρατη νόσο.  Με όση δύναμη της απέμεινε, η 50χρονη καθαρίστρια προσπαθούσε να μεγαλώσει μόνη της την 15χρονη κόρη τους και να τα βγάλει πέρα οικονομικά. 

Η δολοφονημένη 50χρονη με τον αδικοχαμένο σύζυγό της σε ευτυχισμένες στιγμές από το παρελθόν

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γείτονες της 50χρονης, η γυναίκα εργαζόταν σκληρά και έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του παιδιού της η οποία έμπλεξε με κακές παρέες. Οι καβγάδες τους ήταν καθημερινοί, καθώς η 15χρονη δεν δεχόταν καμία συμβουλή από τη μητέρα της, ενώ διαρκώς έφερνε αντίσταση σε ότι της έλεγε. Την ίδια στιγμή, οι δράστες κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι τα κίνητρά τους ήταν οι απειλές της μητέρας ότι θα κλείσει την κόρη στο ορφανοτροφείο αλλά και κάποια χρήματα που είχε στην άκρη. 

newsbreak.gr