Νέο επάγγελμα λόγω της κρίσης ο Παύλος Κοντογιαννίδης
3 years, 5 months ago
6

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Έχει βγει μια ”βρώμα” ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: ”Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός”» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν είναι λίγες φορές που οι δηλώσεις του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο θέατρο έχουν συζητηθεί. Ο λόγος για τον Παύλο Κοντογιαννίδη που μίλησε στο «Pop up» του Alpha για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει λόγω της πανδημίας, αλλά και για τις αμοιβές των ηθοποιών στις μέρες μας.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο, o Παύλος Κοντογιαννίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αμοιβές των ηθοποιών και τα νέα δεδομένα της ζωής του:

«Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους. Και τα κουμάντα δε φτάνουν, γιατί κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε» είπε, τονίζοντας στη συνέχεια: «Είμαι αγρότης τώρα που δε δουλεύω στο θέατρο. Πάμε στο χωράφι εδώ στον Βαρνάβα κι ό,τι προλαβαίνουμε φέρνουμε». «Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τσάμπα. Είναι επάγγελμα. Να διεκδικήσουν την τιμή της αξιοπρέπειας. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: «Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός»… Δε θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα και να πάμε τσάμπα».«Έχω μάθει για σειρές στην Κύπρο που εκτός από τους 2-3 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα. Αυτό είναι ντροπή», συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένος.

pagenews.gr