Νίκησε τον καρκίνο, πραγματοποιεί το όνειρο της: Η μικρή Ειρήνη με τη βοήθεια της μαμάς της έγινε πριγκίπισσα
1 year, 4 months ago
6

Η μικρή Ειρήνη, ηλικίας 4,5 ετών, η οποία διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πραγματοποίησε την ευχή της και έγινε πριγκίπισσα, μέσω του “Make A Wish“.

 

Για την μητέρα της, Αντζέλικα, το μικρό κορίτσι είναι το θαύμα της ζωής της, αφού όταν γέννησε την πρώτη της κόρη έκανε 6 εξωσωματικές, οι οποίες δεν πέτυχαν.

Πέντε χρόνια αργότερα, μπήκε και πάλι στην ίδια διαδικασία για να κάνει ένα παιδί. Ωστόσο, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν τη μία ωοθήκη, με τους γιατρούς να της λένε να αποδεχτεί ότι δε θα κάνει δεύτερο παιδί.

Το 2017, όμως, έμεινε έγκυος φυσιολογικά στην Ειρήνη και πίστεψε πως αυτό το παιδί είναι δώρο από τον Θεό. Τον Αύγουστο του 2019, όταν η Ειρήνη ήταν 2 ετών, η μητέρα της παρατήρησε μία μελανιά γύρω από το μάτι της και το κορίτσι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

 

Η μικρή Ειρήνη κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και έγινε πριγκίπισσα μέσω του “Make A Wish”

Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο, χημειοθεραπείες, άγχος, αγωνία αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρουν, η μικρή Ειρήνη κέρδισε τη μάχη για ζωή.

Η Ειρήνη σκόρπιζε χαρά στο ογκολογικό Νοσοκομείο, ντυμένη πάντα πριγκίπισσα και μέσα από την παιδική της αθωότητα δεν έχει άσχημες αναμνήσεις.

Τον Μάιο του 2021 τελείωσε τις χημειοθεραπείες, ενώ έχει υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση μυελού των οστών και τώρα διανύει μία δύσκολη διετία, με την ευχή να μην υπάρξει η υποτροπή της νόσου.

 

 Enimerotiko.gr