Νίκος Μουρατίδης για Μάρθα Καραγιάννη: «Ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν. Δεν αναγνωρίζει κανέναν πια»
3 years, 5 months ago
6

Μάρθα Καραγιάννη: Δύσκολη είναι η κατάσταση για τη Μάρθα Καραγιάννη, βάσει των όσων αναφέρει ο Νίκος Μουρατίδης στο nikosonline.gr. Η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με την υγεία της. Μάλιστα, τελευταία η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί σημαντικά. Αναλυτικότερα:

Μάρθα Καραγιάννη: Τι ανέφερε αρχικά το δημοσίευμα

Λόγω της κατάστασης της υγείας της, η ηθοποιός, πλέον βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι χωρίς να αναγνωρίζει κανέναν ενώ θέλει συνέχεια να κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν. Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν στις αρχές του 2020. Η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα τον περασμένο Φεβρουάριο σε ιδιωτική κλινική. Εκεί, διαπιστώθηκε πως είχε πρόβλημα με τη χολή με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση.

Τον επόμενο μήνα, η Μάρθα Καραγιάννη, μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για νέα επέμβαση. Όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναβλήθηκε για 3 μήνες με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στις 2 Ιουνίου. Η επέμβαση ήταν επιτυχής όπως ανέφερε φίλη και συγκάτοικός της σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η υγεία της επιδεινώθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να περνά πλέον όλη της τη μέρα στο κρεβάτι χωρίς να αναγνωρίζει κανέναν, όπως κάνει γνωστό ο Νίκος Μουρατίδης. Ο ίδιος προσθέτει ότι πλέον τα φαγητά της είναι όλα αλεσμένα, αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να φάει κανονικά.

Μ. Καραγιάννη: Τι αναφέρονταν στη συνέχεια

Η Μάρθα Καραγιάννη στις πρώτες της φωτογραφίες μετά το δεύτερο χειρουργείο που έκανε το καλοκαίρι είχε ποζάρει αρκετά αδυνατισμένη αλλά με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στο προσωπό της . Όπως μπορείτε να δείτε η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς είχε δεχτεί επίσκεψη από την Αλίκη Κατσαβού και το μικρό 4χρονο γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο στον οποίον να σημειωθεί ότι έχει τρελή αδυναμία.

Το παιχνίδι και οι αγκαλιές έπεσαν βροχή και όλοι μαζί απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ευτυχίας που είναι ικανές να επουλώσουν κάθε πληγή που δημιουργεί ο πόνος. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο για τον πόνο από την αγάπη και μεγαλύτερος εχθρός της στεναχώριας είναι το ειλικρινές χαμόγελο ενός παιδιού.

enimerotiko.gr