Ο Κυριάκος Mητσοτάκης έδειξε έλεος και προσέφερε πρόγραμμα απεξάρτησης στους… μισθομανείς
3 years, 7 months ago
6

Κάποιοι ωστόσο παραμένουν «καθαροί» από μισθό μήνες τώρα

Ποτέ άλλοτε ο ελληνικός λαός δεν είχε την λαμπρή τύχη να κυβερνάται από έναν πρωθυπουργό που τον συμπονά τόσο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον καθηγητή κ. Τσιόδρα προκειμένου να ανακοινώσει στους πολίτες ότι η κυβέρνηση αποφάσισε νέο γενικό λουκέτο αφού όλοι οι κόποι του πρώτου lockdown πήγαν στράφι. 

Η λύπη του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων ήταν βαθιά αφού οι Έλληνες ακόμα μια φορά αποδείχτηκαν ανίκανοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες του κυβερνητικού επιτελείου και επιδόθηκαν σε μαζικές συγκεντρώσεις σε πλατείες, ενώ διοργάνωναν κάθε βράδυ μυστικά ξέφρενα πάρτι.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από χαρισματικός ηγέτης, αποδείχτηκε προικισμένος με την ενσυναίσθηση του πόνου και της φτώχειας του λαού του που δεν τρώει παντεσπάνι. Ο πρωθυπουργός κατανοεί την «εξάρτηση των πολιτών από τον μισθό τους», όμως ο ίδιος μπήκε μπροστά προσφέροντας πρόγραμμα απεξάρτησης 3 εβδομάδων να δουν ταινίες στο ERTFLIX, να διαβάσουν βιβλία, να διαβάσουν την συνέντευξη της Μαρέβας στους Financial Times και να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, όπως η κομψότητα.

newsbreak.gr