Όλη η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
1 year, 18 days ago
6

Η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας μέσω του δικηγόρου της.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στα νότια προάστια και παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζή γυναίκα ηλικίας 64 ετών, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα και χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο στην ωμοπλάτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια κινείτο στην οδό Βασιλέως Παύλου με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Βούλας, όταν παρέσυρε και χτύπησε με το Ι.Χ. της μία γυναίκα, που σύμφωνα με την Τροχαία βρισκόταν εκτός της διάβασης πεζών.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ η οικογένειά της υποστηρίζει ότι κινούνταν πάνω στη διάβαση πεζών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε τη ζώνη της, ενώ το αλκοτέστ που της έγινε, βγήκε αρνητικό.

«Δεν είχε καμία ευθύνη για το τροχαίο»

O δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Ανδρέας Μητσαινάς, μιλώντας στο TLive, τόνισε ότι όταν συνέβη το ατύχημα, η παρουσιάστρια γύριζε από προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο, η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν σχεδόν μηδενική και ότι η ίδια δεν είχε καμία ευθύνη για το τροχαίο, ενώ έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανθρώπινης προσέγγισης, έχει επισκεφτεί τη γυναίκα τρεις φορές και έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς.

real.gr