Σοκ στη Μαγνησία με 18χρονη – Ανησύχησε φίλη της που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και τη βρήκε απαγχονισμένη – Τα τέσσερα σημειώματα που άφησε
1 year, 2 days ago
6

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία, απ΄το τραγικό τέλος στη ζωή της που έδωσε χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στα Κανάλια, μια 18χρονη κοπέλα.

Ηνεαρή βρέθηκε από φίλη της απαγχονισμένη με σχοινί, μετά την είσοδο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η κοπέλα που είχε χάσει πριν χρόνια τον πατέρα της, πριν την αποτρόπαια πράξη της, φέρεται να κατανάλωσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, άγνωστο αριθμό χαπιών.

Χθες, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, την εντόπισε η φίλη της που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει και σε μια κοινωνική εκδήλωση, ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό γεγονός.

Οπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η 18χρονη άφησε τέσσερα σημειώματα. Το ένα σημείωμα απευθυνόταν στη μητέρα της, το δεύτερο στην αδελφή της, το τρίτο στον σύντροφό της και το τέταρτο ήταν γενικού περιεχομένου, όπου εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.