«Θα σε σκοτώσω αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω»: Σοκάρει η 32χρονη που βιάστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα
1 year, 2 months ago
6

Η 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία περιγράφει τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του 35χρονου Αιγύπτιου ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του και την βίαζε επί τρεις μέρες.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ANT1, ο 35χρονος την εντόπισε να κάθεται σε ένα παγκάκι με τη μητέρα της και με τη βία την πήγε στο σπίτι του, στην οδό Αχαρνών.

«Κλείδωσε και άρχισε να λέει “πέρασες καλά όσο ήμουν μέσα, είχες κανέναν; Μαζί μου θα είσαι θέλεις δεν θέλεις, εγώ θέλω ένα παιδί από σενα”».

Συνεχώς την απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και τα παιδιά της, που ζουν στη Βουλγαρία, και τη βίαζε. «Είναι εύκολο», έλεγε, «να κάνω ένα τηλέφωνο και να σκοτώσουν τα παιδά σου, κι εσένα μπορώ να σε σκοτώσω με μεγάλη ευκολία αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω».

Πώς κατάφερε να δραπετεύσει

Το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος έφυγε από το διαμέρισμα, η γυναίκα βρήκε δεύτερα κλειδιά και αποφάσισε να φύγει.

«Πήγα στην κουζίνα και πήρα τα σκουπίδια και αν τον έβλεπα ξαφνικά είχα δικαιολογία ότι πήγα να τα πετάξω» είπε η ίδια.

Οι εικόνες  με τον 35χρονο να τραβάει από τα μαλλιά και να χτυπάει τη γυναίκα είναι από βίντεο, το οποίο εκείνος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο στα τέλη του 2021. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022 είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα της Αχαρνών, όπου κρατούσε την 32χρονη και απειλούσε ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με μία φιάλη υγραερίου. Ο 35χρονος είχε συλληφθεί με επέμβαση της ΕΚΑΜ, αλλά το θύμα δεν είχε χρήματα για να παραστεί με δικηγόρο προς υποστήριξη της κατηγορίας και ήταν μία απλή μάρτυρας.

Ο 35χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή για τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού.