Ριάνα: Ο influencer που υποστήριζε ότι ο Asap Rocky την απάτησε, απολογείται δημόσια – «Ήταν μια ηλίθια απόφαση»
2 years, 13 days ago
6

«Έχω τυλιχτεί σε αυτό το δράμα του Twitter, από το οποίο και θα απομακρυνθώ από εδώ και στο εξής», έγραψε, αφού ζήτησε συγγνώμη από όλα τα πρόσωπα που «εμπλέκονται» στην ιστορία που «έφτιαξε»

Αφού τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ριάνα και τον Asap Rocky να χωρίζουν έκαναν τον «γύρο του Διαδικτύου», ο ράπερ είναι συντετριμμένος με τη φήμη που βγήκε για το άτομό του, αφού του προσάπτουν πως απάτησε την αγαπημένη του με την σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, Αμίνα Μουάντι.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, δήλωσε στο Page Six πως ο σύντροφος της τραγουδίστριας δεν είναι πια ο εαυτός του. «Αφού άκουσε όλα αυτά, είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε τίποτα», δήλωσε η πηγή.

Ακούγοντας ότι το ζευγάρι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ περιμένουν όπου να ‘ναι το πρώτο τους παιδί να έρθει στον κόσμο, ο άνθρωπος που «κυκλοφόρησε» αυτές τις φήμες, θέλησε να αναλάβει την ευθύνη και να επανορθώσει.

Ο διάσημος ifluencer και αρθρογράφος μόδας, Λούις Πισάνο απολογήθηκε δημόσια μέσω των social media, που «κατέστρεψε» έστω για λίγο την ευτυχία δύο ανθρώπων.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμο στο Twitter, ο Λούις Πισάνο έγραψε: «Χθες το βράδυ πήρα μια ανόητη απόφαση, να δημοσιεύσω στο Twitter κάποιες πληροφορίες που είχα λάβει. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πηγές ή να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε κ.λπ., γιατί στο τέλος της ημέρας πήρα την απόφαση να συντάξω αυτό το tweet, να πατήσω αποστολή και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου».

«Θα ήθελα να ζητήσω επισήμως συγγνώμη από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία και για τα απερίσκεπτα tweets μου. Δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό, έχω τυλιχτεί σε αυτό το δράμα του Twitter, κάτι από το οποίο πρόκειται να απομακρυνθώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, η σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, Αμίνα Μουάντι απάντησε στις κατηγορίες που της αποδίδουν ότι «μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι» με μία ανάρτησή της στο Twitter.

Μέχρι κι εκείνη τη στιγμή, κανένας από τους τρεις δεν είχε αναφερθεί στην έντονη αυτή φημολογία, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την απιστία του Asap Rocky. Η σχεδιάστρια διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ριάνα εμφανίζεται με τις δημιουργίες της και την «αποθεώνει» δημόσια για το ταλέντο της. Θέλησε λοιπόν, να είναι «ξεκάθαρη» απέναντι και στους δύο.

«Πάντοτε θεωρούσα πως όλη αυτή η διάδοση ψεμάτων στα social media δεν αξίζουν καμία απάντηση ή εξήγηση, ειδικότερα ένα τέτοιο εμφανές ψέμα. Αρχικά, υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο, θυμήθηκα ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για διάφορα θέματα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν ή όχι και τα φτάνουν εκτός ορίων. Δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου», έγραψε η σχεδιάστρια, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της σταρ.