«Ο Θανάσης ήρθε στους Μπακς μόνο για να κρατήσει χαρούμενο τον Γιάννη»
1 year, 10 months ago
6

Αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τον Θανάση Αντετοκούνμπο μόνο και μόνο για να είναι ικανοποιημένος ο Γιάννης

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Μιλγουόκι Μπακς και αυτή την εξέλιξη σχολίασε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Λούκας Βάλιντ.

Τι είπε ο συγκεκριμένος; Ουσιαστικά ότι οι Μπακς πήραν τον Θανάση και ανανέωσαν τώρα μαζί του μόνο και μόνο για να είναι χαρούμενος ο αδερφός του, Γιάννης.

«Ο Αντετοκούνμπο πιθανότατα πήρε θέση στο ρόστερ όταν ήρθε για πρώτη φορά, επειδή είναι ο μεγαλύτερος αδερφός ενός δύο φορές MVP, αλλά το να πει κανείς ότι δεν είχε αντίκτυπο στην ομάδα από τότε που ήρθε στο Μιλγουόκι, δεν θα ήταν αλήθεια. Πρώτα και κύρια, ο απώτερος στόχος για τους Μπακς θα πρέπει να είναι να κρατήσουν χαρούμενο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το να έχει τον αδερφό του στα αποδυτήρια μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Πιστεύω ότι η χημεία της ομάδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο μπάσκετ και το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια σου είναι τεράστια υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάλιντ.

to10.gr