«Τι κοιτάς; Φύγε ρε βλάκα από δω!» – Έξαλλος με τους Ολλανδούς ο Μέσι – ΒΙΝΤΕΟ
1 year, 4 months ago
6

Χαρούμενος μεν, αλλά ταυτόχρονα και «στραβωμένος» ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στα πέναλτι για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΟΑργεντινός σούπερ σταρ τα έβαλε με κάποιον από την ολλανδική αποστολή, πριν αρχίσει τις δηλώσεις του ζωντανά στην τηλεόραση.

«Τι κοιτάς ρε; Τι κοιτάς; Φύγε ρε βλάκα από δω!», είπε ο 35χρονος άσος σε μια από τις σπάνιες στιγμές που τον βλέπουμε να χάνει την ψυχραιμία του!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις, αυτός που εκνεύρισε τον Μέσι και προκάλεσε την «έκρηξη» εναντίον του ήταν ο Βάουτ Βέγκχορστ, σκόρερ των δύο γκολ της Ολλανδίας.

Η Αργεντινή πήρε μια τεράστια πρόκριση στα πέναλτι επί της Ολλανδίας, με τον Λιονέλ Μέσι να σχολιάζει τη διαιτησία του Ματέου Λαόθ, τονίζοντας πως δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» αναφέρθηκε στον Λουίς Φαν Χάαλ και όσα είχε αναφέρει πριν το ματς για τον τρόπο παιχνιδιού της Αργεντινής, επισημαίνοντας πως το μόνο που έκαναν οι Ολλανδοί ήταν να είναι στην περιοχή και να βγάζουν σέντρες έξω από αυτήν.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή, γιατί δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής. Αν μιλήσεις, σε τιμωρούν. Η FIFA πρέπει να το σκεφτεί. Δεν μπορούν να βάζουν έναν τέτοιο διαιτητή σε αυτό το ματς, δεν μπορούν να βάζουν έναν διαιτητή που δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων».

Για την Ολλανδία και τον Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Χάαλ πουλάει ότι παίζει ποδόσφαιρο και αυτό που έκανε ήταν να βάλει κόσμο στην περιοχή και να βγάζει σέντρες».

real.gr