Ζήσης και Ντικούδης ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τον Αντετοκούνμπο
2 years, 1 month ago
6

Ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Αμερική, προκειμένου να συναντηθούν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να μιλήσουν για την παρουσία του στην εθνική ομάδα

Η εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ περνά σε μια νέα εποχή, καθώς πλέον στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει του EuroBasket 2022.

Ο έλληνας τεχνικός καλείται να βρει το καλύτερο δυνατό ρόστερ, προκειμένου να παρουσιαστεί η βέλτιστη έκδοση της ομάδας στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έτσι, ο General Manager της Εθνικής, Νίκος Ζήσης, και ο επικεφαλής της εθνικής ομάδας, Δήμος Ντικούδης, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική, προκειμένου να βρεθούν από κοντά με τον πρωταθλητή του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο και να συζητήσουν σχετικά με την παρουσία του στην εθνική ομάδα ενόψει του EuroBasket 2022.

Αμφότεροι αναχώρησαν σήμερα το πρωί για τις ΗΠΑ μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο ματς των Μπακς με τους Μπουλς στο Σικάγο τα ξημερώματα της Τρίτης (22/3, 2:00).

Μάλιστα, ο Νίκος Ζήσης ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα εισιτήρια και τα διαβατήριά τους, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αμερική.

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:  

in.gr