49 ετών σήμερα, ίδια η μητέρα της: Σπάνιες φώτο της Τζωρτίνας Σερπιέρη, της “άγνωστης” κόρης της Μαρινέλλας
28 days ago
6

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα έχει αποκτήσει μία κόρη, την Τζωρτίνα Σερπιέρη επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη.

 

Συγκεκριμένα η Μαρινέλλα μιλώντας στον παρελθόν για τον πατέρα της μοχακόρης της και τη μεταξύ τους σχέση είχε δηλώσει: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Μαρινέλλα

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975, όταν η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

 

 

 

Η 49χρονη σήμερα Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. Η ίδια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την οικογένειά της. Η Μαρινέλλα από την πλευρά της μιλώντας για την κόρη της και τα εγγόνια της έχει δηλώσει: «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

enimerotiko.gr