Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα του διαδικτύου – Βγάζει 20.000 δολάρια το μήνα από… παντρεμένους Όμως… δεν είναι αυτό που νομίζετε!
1 year, 4 months ago
6

Αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι γυναίκες του διαδικτύου, με τους παντρεμένους άντρες να… κάνουν ουρά για τις συμβουλές της.

Πρόκειται για μοντέλο του OnlyFans, το οποίο βγάζει περισσότερα από 20.000 δολάρια το μήνα από παντρεμένους άνδρες, μαθαίνοντάς τους… πώς να επαναφέρουν το «αλάτι» στις σχέσεις τους.

«Λατρεύω να κάνω σεξ με παντρεμένους τα Χριστούγεννα» – Δήλωση που προκάλεσε σάλο

Ο λόγος για την 42χρονη, Λάνα Μέι, η οποία ισχυρίζεται ότι αρκετοί παντρεμένοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί της μέσω της εφαρμογής που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες για να της πουν ότι έχουν «κολλήσει» σε γάμους και χρειάζονται επειγόντως βοήθεια.

«Πολλοί από αυτούς θέλουν να αισθάνονται ότι τους βλέπουν, τους ακούνε και τους επιθυμούν» είπε η σεξοβόμβα στη New York Post. «Θέλουν να νιώσουν την οικειότητα και μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης και αυτό προσπαθώ να τους δώσω» είπε η σέξι γυναίκα.

Προσπαθεί να τους βοηθήσει, όχι να τους κλέψει από τις γυναίκες τους

Η Μέι είπε ότι τελικά προσπαθεί να βοηθήσει τους άντρες – όχι να τους κλέψει από τις γυναίκες τους.

 

«Κάποιοι μου λένε ότι αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες τους, αλλά δεν έχουν οικειότητα και θέλουν συμβουλές για το πώς να επαναφέρουν τη σχέση τους» είπε η Μέι στο Jam Press σε ξεχωριστή συνέντευξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

in.gr