Αυτοί θα είναι οι νέοι παίκτες στο Survivor – Πώς θα μοιραστούν στις ομάδες
1 year, 2 months ago
6

Νέες προσθήκες στο Survivor. Ποιοι μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και πώς θα χωριστούν στις ομάδες.

Να ανακατέψουν εκ νέου την τράπουλα θέλουν οι παραγωγοί του Survivor All Star. Οι νέες αφίξεις αναμένεται να ανατρέψουν τις ισορροπίες που έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στο Πρωινό ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που θα δούμε στους δέκτες μας. Αλλά και το πώς θα χωριστούν οι νέοι survivors στους διάσημους και τους μαχητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου «σπάει» τη σιωπή της για την αποβολή από το Survivor

Ποιοι μπαίνουν στο Survivor

Στην κόκκινη ομάδα των διασήμων, όπως αποκάλυψε, θα έρθουν να προστεθούν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά.

Για την ομάδα των μαχητών, θα μπουν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη.

Και ενώ το βράδυ αναμένουμε να μάθουμε ποιος αποχωρεί από τους Μελίνα Μεταξά, Κρις Σταμούλη, Σπύρο Μαρτίκα και Γιώργο Ασημακόπουλο, το μόνο σίγουρο είναι πως οι νέες προσθήκες στο Survivor θα προκαλέσουν και νέο γύρο αντιπαραθέσεων.

Κάτι που προφανώς αποτελεί και ζητούμενο για τους παραγωγούς του Survivor. Αναμένουμε να παρακαλουθήσουμε τα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν μετά τις νέες ισορροπίες που θα διαμορφωθούν στο ριάλιτι επιβίωσης το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες. O καθένας προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του, να κάνει τις συμμαχίες του και να μην ψηφιστεί.

Η Μελίνα επιστρέφει στην παραλία και δεν βρίσκει κανέναν στην καλύβα. Οι δύο παρέες έχουν επιλέξει διαφορετικά σημεία να κάθονται και κανείς δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μιλήσει με τους άλλους.

Ένας ακόμα αγώνας επάθλου φέρνει τις δύο ομάδες στον στίβο μάχης και οι Μπλε κατεβαίνουν πιο διασπασμένοι από ποτέ. Θα καταφέρουν την ώρα του αγωνίσματος να τα αφήσουν όλα πίσω ώστε να κατακτήσουν την νίκη και να απολαύσουν ένα έπαθλο;

Ο αγώνας φαντάζει πιο δύσκολος από ποτέ. Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Στο Συμβούλιο του νησιού ένα μέλος θα αποχαιρετήσει την ομάδα του. Ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή ο Σπύρος Μαρτίκας θα αποχωρήσει από το Survivor All Star;

in.gr