Άγριες Μέλισσες: «Αναστέναξε» το Twitter από τις ερωτικές σκηνές Ελένης και Λάμπρου λίγο πριν το φινάλε
2 years, 10 months ago
6

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους πρωταγωνιστές – Η Μυρσίνη θέλει εκδίκηση με κάθε κόστος – Το Διαφάνι καίγεται και το Twitter αποθεώνει…

Ένα και σήμερα! Τόσα είναι τα επεισόδια που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο β’ κύκλος των Άγριων Μελισσών. Η πιο δημοφιλής σειρά των τελευταίων δύο χρόνων ρίχνει αύριο αυλαία και ήδη έχει πέσει πολύ… κλάμα και στεναχώρια.

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Ένας προς έναν έβαλε το δικό του λιθαράκι και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Τα τελευταία επεισόδια δικαιωματικά ανήκουν στην Κατερίνα Διδασκάλου η οποία με υποκριτική μαεστρία υποδύεται τη Μυρσίνη Σεβαστού. Το βλέμμα της φωτιά, τα λόγια της δηλητήριο όταν δικαιώνεται για το φόνο του «Σέργιού της». Η Μυρσίνη με τη βοήθεια του Μελέτη και του Μεγαρίτη βάζει φωτιά σε ολόκληρο το Διαφάνι. Η δίψα της για εκδίκηση είναι τόσο μεγάλη που δεν λογαριάζει ούτε την περιουσία του άνδρα της η οποία θα γίνει στάχτη. Με κάθε τίμημα θέλει να δει τις φόνισσες του γιου της στην πυρά.

Από την άλλη οι τρεις αδερφές έχουν όλους στο πλευρό τους οι οποίοι έχουν υψώσει ασπίδα προστασίας. Μια από τις πιο δυνατές σκηνές του χθεσινοβραδινού επεισοδίου ήταν η επίσκεψη της Ασημίνας στο σπίτι των Σεβαστών. Η Έλλη Τρίγγου που την υποδύεται κέρδισε το κοινό με το υποκριτικό της ταλέντο. Ψύχραιμη στάθηκε απέναντι στον Δούκα, αντιμετώπισε την οργή της Μυρσίνης η οποία την χαστούκισε ανελέητα και είπε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάει την ομολογία του πρώην πεθερού της.

Παραλήρημα στο Twitter

Το Twitter πήρε φωτιά και από την αρχή του επεισοδίου οι χρήστες με τα σχόλιά τους αποθέωσαν την σειρά και όλους τους πρωταγωνιστές. Πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην… καυτή ερωτική σκηνή της Ελένης και του Λάμπρου. Το ζευγάρι παθιασμένο έκανε έρωτα σαν να είναι η τελευταία του φορά. Η αγκαλιά του Κωνσταντή στον Μιλτιάδη και το τετ α τετ Ανέτ – Δόμνας ξεχώρισαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο…