Άγριες Μέλισσες: Νέες δικαστικές περιπέτειες για την Ελένη μετά την αθώωσή της
1 year, 8 months ago
6

Τι λέει για τη συνέχεια της σειράς ο Δημήτρης Μαζιώτης που υποδύθηκε τον δικηγόρο της στη δίκη

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκεστη σειρά ήταν αυτός του Μιχάλη Σαράφη, του  δικηγόρου της Ελένης κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης. Ο ηθοποιός Δημήτρης Μαζιώτης μιλάει για το ρόλο του και αποκαλύπτει πως η Ελένη Σταμίρη μετά την αθώωσή της θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέες διακστικές περιπέτειες.

Ο Μιχάλης Σαράφης, ο δικηγόρος της Ελένης, αγαπήθηκε από το κοινό. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο χαρακτήρας;
Ο Μιχάλης Σαράφης είναι ένας από τους καλύτερους ποινικολόγους της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έναν πράο, ήρεμο και αδέκαστο χαρακτήρα. Για οτιδήποτε κάνει πρέπει να έχει αποδείξεις για να το στηρίξει. Και εγώ στη ζωή μου μιλάω μόνο με γεγονότα. Ξεχωρίζω αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του.

Sarafis_Maziotis
Ο Δημήτρης Μαζιώτης υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία το δικηγόρο της Ελένης Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Στη φωτογραφία με την Μαρία Κίτσου από επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

Είσαι πράος αντίστοιχα χαρακτήρας ή μεγαλύτερης έντασης άνθρωπος;
Είμαι πιο έντονος χαρακτήρας. Τη στιγμή που πρέπει να λειτουργήσω με τη λογική το κάνω. Δεν είμαι οξύθυμος.

Ο Σαράφης είχε βάλει ως στόχο να ελευθερώσει την Ελένη. Πάρα ταύτα, εκείνη δραπέτευσε από τη φυλακή και θα αθωωθεί.
«Ο Μιχάλης Σαράφης προσπάθησε να συμβάλει στην αθώωση της, ψάχνοντας ενοχοποιητικά στοιχεία για αυτά που συμβαίνουν στις φυλακές. Εκείνη δεν τον άφησε. Του ζήτησε να σταματήσει τις διαδικασίες. Προχώρησε στην απόδραση. Θα αθωωθεί από τον υπουργό, αφού θα σώσει την κόρη του. Μιχάλης και Ελένη θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον, σε επόμενες δικαστικές περιπέτειες», λέει ο Δημήτρης Μαζιώτης στο «7 Μέρες TV».