Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η παράσταση είχε όλα τα εχέγγυα για να σκίσει και πήγε άπατη, άκλαυτη»
1 month, 10 days ago
6

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης (27/12) καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, ενώ αποκάλυψε και τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που ήταν σκέτη αποτυχία.

Επίσης, αναφέρθηκε σε προτάσεις που έχει αρνηθεί ή δεν έχουν προχωρήσει. «Αρνήθηκα δύο θεατρικές παραστάσεις φέτος, γιατί δεν μου ταίριαζαν, τις θεωρούσα παρωχυμένες. Η μία παίζεται και με μεγάλη επιτυχία. Είχα όμως καβάτζα το σήριαλ, ότι θα πέφτει από ‘κει ο μπερντές. Μου ‘χει τύχει σε πολύ καλό σενάριο στην τηλεόραση να το κόψουμε εμείς, γιατί δεν πληρωνόμασταν. Πήγαμε στα δικαστήρια, κερδίσαμε και δεν πήραμε τίποτα», είπε αρχικά.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πέθανε ο πατέρας μου και είχα γύρισμα, τελείωσα και μετά πήγα στην κηδεία»

«Παίξαμε αυτήν την αποτυχία για λίγο χρονικό διάστημα»

Όσο για το έργο που πήγε «άκλαυτο», ανέφερε: «Πολλές φορές ένα έργο ανεβαίνει τώρα και δεν έχει επιτυχία. Ανεβαίνει μετά από 5 χρόνια και σκίζει. Και λες «πώς γίνεται αυτό;». Δεν ήταν η εποχή του. Πόσες φορές λες «πω πω παραστασάρα» κι ανοίγει η αυλαία και είναι 5 άτομα. Μου ‘χει τύχει να είμαστε 20 άτομα πάνω στη σκηνή κι από κάτω 6… για όλη τη σεζόν στο Εθνικό Θέατρο. Παίξαμε αυτήν την μεγάλη αποτυχία για λίγο χρονικό διάστημα».

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα έργο που είχε όλα τα εχέγγυα για να σκίσει και πήγε άπατο, άκλαυτο. «Οι Μάσκες», μουσική Μάνου Χατζιδάκι, κοστούμια Διονύσης Φωτόπουλος. Φορούσα ένα υπέροχο κοστούμι του Διονύση με ένα στέμμα και μία μπέρτα τεράστια… μόνος μου το έβαζα, μόνος μου το έβγαζα. Κανείς δεν το έβλεπε».

«Το ’78 ήταν. Παρτσαλάκης, Χατζησάββας, Καλλιώρας… τεράστιος θίασος. Ό,τι καλύτερο είχε το Εθνικό Θέατρο… ό,τι καλύτερο σε άδεια καθίσματα. Φρίκη, φρίκη!», είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός στο τέλος.

in.gr