Αλέξης Παππάς: Αποκαλύπτει αν συνευρέθηκε ερωτικά με την Ελευθερία Ελευθερίου
1 year, 1 month ago
6

Η σχέση του με την Alessia και η εμπειρία του ως νέος Bachelor!

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα το Bachelor και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην βίλα όπου φιλοξενούνται οι 21 κοπέλες για να μιλήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά μίλησε για την εμπειρία που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από το εν λόγω reality.

«Η ζωή μου ως Bachelor είναι ένα πράγμα… όπως όταν σου έρχεται στο μυαλό η λέξη παράδεισος! Αυτό ακριβώς. Είμαι εδώ και οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου, οποιαδήποτε ιδέα για να κάνουμε μια δραστηριότητα με τα κορίτσια, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν και να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να μπορέσουμε και οι δυο να νιώσουμε καλά και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιβόητη σχέση που είχε με την Alessia Demetz, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν μια γνωριμία που έγινε με την Alessia, είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω μηνυμάτων και μέσω τηλεφώνου και είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού. Παρόλα αυτά η σχέση δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία και να πορευτεί και ολοκληρώθηκε», είπε και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πήγα να την συναντήσω και αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος. Μετά από όλα αυτά που είπαμε, ήταν και για μένα μια πολύ καλή ευκαιρία να μπορέσω να ξεφύγω από όλο αυτό που είχα ζήσει και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει συναισθηματικά. Και με μένα και με εκείνη».

Δείτε επίσης: Alessia για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά: «Η παιδεία μου και ο τρόπος που μεγάλωσα δεν μου επιτρέπει να είμαι μαζί του» (video)

Αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συνευρεθεί ερωτικά με την Ελευθερία Ελευθερίου την περίοδο που βρίσκονταν στο Survivor, o νέος εργένης απάντησε πως «δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία στο δάσος. Ήμασταν δυο καλοί φίλοι. Θεωρώ ότι η Ελευθερία είναι πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά δεν συνέβη εμείς οι δύο να έρθουμε και να βρεθούμε ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία και αυτό είναι θεμιτό σε μια σχέση που έχουν δυο άνθρωποι μέσα σε ένα παιχνίδι».

Δείτε επίσης: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη Παππά (video)