Αλέξης Παππάς: Επιτέλους είπε την αλήθεια για το τι συνέβη στο δάσος με τον Κρις και η κόντρα με τον Τζέιμς
3 years ago
6

Ο Αλέξης Παππάς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και στην Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλους τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor.

 

Αρχικά, για την αποχώρησή του, υπογράμμισε «εγώ περίμενα ότι θα μείνω, οι πιθανότητες να φύγω ήταν απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενη δήλωσή μου ότι μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα γυρίσει σπίτι του να φάει το αρνί. Ήμουν εγώ αυτός. Το βούκινο του Παπαδόπουλου το ακούω στα όνειρά μου πλέον, τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν φύγω».

Είχε παραγίνει το θέμα της τριβής του Αλέξη Παππά με τον Τζέιμς Καφετζή

Όσον αφορά τον Τζέιμς Καφετζή, ο Αλέξης Παππάς επεσήμανε «ήταν περισσότερο το κίνητρο για εμένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μία προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς από την εξίσωση, τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, έφτασα τα πράγματα στο πικ, δώσαμε τη μονομαχία και με ψηλά το κεφάλι, έχασα”, ενώ για το μήνυμα που πήρε από την αποχώρησή μου ήταν ότι “είχε παραγίνει το θέμα της τριβής με εμένα και τον Τζέιμς. Είπε ο κόσμος πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη, είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς”.

Σχετικά με τη στρατηγική που ακολούθησε στο Survivor, εξήγησε “πολλές φορές, ήμουν πιο καυστικός από ό,τι θα με περίμεναν κάποιοι. Είχα μια αρχή, έλεγα ότι όλα τα παιδιά ήξεραν τους κανονισμούς, αυτός που θα χάσει πρώτος, θα ήταν αυτός που θα χάσει πρώτος τη ψυχραιμία του. Ο Παππάς ήταν ο παίκτης που ήταν πάντα ψύχραιμος και περίμενα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε θα το χρησιμοποιούσα εναντίον του”.

 

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Παππάς εξηγεί πως ξεκίνησε η διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς, επίσης, τι έγινε στο δάσος με τον Κρις Σταμούλη, σημειώνοντας «όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα να πει κάποιος στα αγγλικά ότι αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν φάουλ, τη στιγμή που έπαιζε η Άννα Μαρία με κάποιον άλλο. Ζήτησε από μένα και τον Τζέιμς να επικοινωνήσουμε το φάουλ για να μπορέσει ο διαιτητής να το αλλάξει. Του είπε ο Τζέιμς ότι δεν έγινε κάτι και αυτός τα πήρε στο κρανίο και έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους μπλε. Του είπα να ζητήσει συγγνώμη και όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται, εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Τότε ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες τάχθηκε 100% υπέρ του Νίκου”.

Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης βρήκαν φαγητό στο δάσος, το απόλαυσαν και γύρισαν με γεμάτα στομάχια

Και συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς “τα πήρα στο κρανίο και πιάνω τον Κρις να πάμε να δούμε το δάσος. Βρήκαμε φαγητό και όχι μόνο βρήκαμε, αλλά το απολαύσαμε κιόλας. Επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, τη στιγμή που οι υπόλοιποι πεινούσαν. Τότε ξέσπασε ένας μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς. Δεν ισχύει αυτό με τον σεκιούριτι, γιατί αν έπαιζε ξύλο θα με είχαν αποβάλει από το παιχνίδι. Η τριάδα το σκέφτηκε όλο αυτό. Μετά από αυτό μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο».

 

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας «ο Ηλίας είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αλλά χάνει πολύ εύκολα τον έλεγχο. Αυτό, αν το έχει καταλάβει ο Τζέιμς ή ο μελλοντικός αντίπαλος, νομίζω ότι μπορεί να χειριστεί αυτό το όπλο. Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, δε μπορείς να μην τον αγαπήσεις».

 

enimerotiko.gr