Αμαλία Αρσένη – Ο μπαμπάς μου ήξερε χρόνια τον σύντροφό μου, τον είχε τσεκάρει
2 years, 4 months ago
6

Η Αμαλία Αρσένη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την οικογένεια της και τον πρόσφατο γάμο της.

Η ηθοποιός, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκα Κατσέλη, αναφέρθηκε στους διάσημους γονείς της και την απόφασή της να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Προέρχομαι από θεατρικές και πολιτικές καταβολές. Οι γονείς μου ήταν πολιτικοί αλλά η πλειοψηφία της οικογένειας μου ήταν ηθοποιοί και σκηνοθέτες» εξήγησε η ίδια και συνέχισε: «Η πολιτική δεν ήταν κάτι ρόδινο στο μυαλό μου σαν εμπειρία. Τη δεκαετία του ’90 η πολιτική στην Ελλάδα ήταν πολύ διαφορετικό σκηνικό. Ο κόσμος παθιαζόταν πολύ με τους πολιτικούς, ήταν σταρ. Τώρα δεν υπάρχει αυτός ο μύθος. Ο πατέρας μου ήταν στο επίκεντρο αυτής της σκηνής. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων σε αυτό, δεν επιδιώκω την υπερέκθεση, κάτι που ο πολιτικός το έχει αναγκαστικά περισσότερο από έναν ηθοποιό».

Η Αμαλία Αρσένη αποκάλυψε ότι αν και δεν το καταλάβαινε στην παιδική της ηλικία υπήρχαν άνθρωποι που την προστατεύσαν.

«Σαν παιδί δεν αισθανόμουν κάπως διαφορετικά. Δεν είχα την αίσθηση ότι με παρακολουθούν ή ότι με προσέχει κάποιος, έμαθα στη συνέχεια ότι συνέβαινε αλλά καλώς συνέβαινε. Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι η δύναμη είναι μέσα μας, αυτό έχω κρατήσει από αυτόν», ανέφερε η ίδια.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της η Αμαλία Αρσένη εξομολογήθηκε ότι ο μπαμπάς τον γνώριζε πολλά χρόνια. «Είμαι με τον άνδρα μου από το σχολείο. Ο μπαμπάς μου τον ήξερε καλά, τον είχε τσεκάρει από πάνω μέχρι κάτω».

Σχετικά με τα κοινά του μπαμπά της και του συντρόφου της η ηθοποιός ανέφερε ότι έχουν μια στιβαρότητα και μια ανάγκη για προστασία με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

 

in.gr