«Άνθρακας» αποδείχθηκε ο θησαυρός για την Πάμελα Άντερσον – «Αγενής και καθόλου υποστηρικτικός» ο Νταν Χέιχερστ
1 year, 10 months ago
6

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού – Ήταν ο 5ος γάμος για την ηθοποιό – «Δεν την στήριζε σε τίποτα και δεν είχαν κανένα κοινό», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της

Μόλις έναν χρόνο κράτησε ο γάμος της Πάμελα Άντερσον με τον οικοδόμο και πρώην σωματοφύλακά της, Νταν Χέιχερστ και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την… κακή του συμπεριφορά.

«Αγενής, δεν με στήριζε καθόλου και γενικά ήταν μ*****», αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον στην Page Six.

Αν και ο χαρακτήρας του την κέρδισε από την πρώτη στιγμή κι η ίδια δήλωνε μέχρι πρόσφατα πως «είναι ακριβώς εκεί που θέλει να είναι, στην αγκαλιά ενός άντρα που πραγματικά την αγαπά», τελικά ο «θησαυρός» που νόμιζε πως βρήκε αποδείχτηκε τελικά… άνθρακας.

«Εξελίχθηκε σε πολύ κακό άνθρωπο. Δεν τη στήριζε σε τίποτα, ήταν εντελώς αγενής. Όταν γνωρίζεις κάποιον και ζεις δύο χρόνια μαζί του, τον μαθαίνεις καλύτερα – και μάλιστα και την κακή του πλευρά», δήλωσε η ίδια πηγή.

Όπως αναφέρει, η εικόνα που είχε δώσει στην ηθοποιό ο Χέιχερστ  στην αρχή της γνωριμίας τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό, στο οποίο εξελίχθηκε αργότερα. Η Πάμελα όμως, δεν άργησε να καταλάβει ότι δεν ήταν αυτός ο «ένας», μιας και ο γάμος τους κράτησε μόλις 13 μήνες.

pamela

«Ανακάλυψαν ότι τελικά δεν είχαν τίποτα κοινό. Και αυτός ο άνδρας δεν της πρόσφερε καμία ασφάλεια, με τον τρόπο που της φερόταν. Τσακώνονταν συχνά και τις περισσότερες φορές, εκείνος προκαλούσε τους καυγάδες, ακόμα κι αν ισχυριζόταν πως θέλει να κάνει τον γάμο τους να λειτουργήσει. Αλλά τελικά, ήταν καλός μόνος σε ένα πράγμα. Να φτιάχνει τα ηλεκτρολογικά, όπως κι έκανε όταν γνωρίστηκαν», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της σταρ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2020 στο Βανκούβερ του Καναδά. Ήταν ο τέταρτος γάμος για την Πάμελα Άντερσον. Πριν τον Νταν Χέιχερστ, η ηθοποιός είχε παντρευτεί με τον παραγωγό, Ίον Πέτερς. Ο γάμος τους διήρκεσε μόλις… 12 ημέρες.