Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Το σπίτι είναι άδειο, τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα τα άκουγα»
1 month, 20 days ago
6

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για την προσωπική της ζωή, το διαζύγιό της και τη σχέση που έχει με τα παιδιά της.

 

Το σοκ της Αντριάνας Παρασκευοπούλου όταν έφυγαν τα παιδιά της

Όπως υπογράμμισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου για τα παιδιά της, που έφυγαν από το σπίτι, «είναι άδειο. Είναι σοκ που έφυγαν. Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα πως τα άκουγα. Όλα τα χρόνια κοιμάσαι με την αγωνία αν είναι καλά, αν γύρισαν σπίτι, αν βγήκαν λίγο παραπάνω. Έχεις το μυαλό σου να μη κοιμηθείς, να συζητήσεις με το παιδί όταν γυρίσει. Νομίζω ότι γυρνούν από έξοδο και δεν γυρνούν. Δεν έχει κάτι απελευθερωτικό. Μου έλεγε η Νάνσυ ότι θα ζω δεύτερη εφηβεία, θα βγαίνω με τις φίλες μου, θα πηγαίνω γυμναστήριο. Θέλω λίγο χρόνο να προσαρμοστώ. Στις αλλαγές δεν είμαι πολύ καλή».

Η άψογη σχέση που διατηρεί η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με τον πρώην άντρα της

Όσον αφορά τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην άνδρα της, η Αντριάνα Παπασκευοπούλου επεσήμανε «οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Απλά, μια μέρα ένας γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

 

enimerotiko.gr