Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της»
1 year, 6 months ago
6

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στην σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στην εκρηκτική προσωπικότητα της μεγάλης σταρ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και θυμήθηκε στιγμές από την συνεργασία της με την σπουδαία ελληνίδα ηθοποιό.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε πως «μετά την Μαρία την άσχημη και την τόσο μεγάλη επιτυχία ήρθα αντιμέτωπη με πάρα πολλά δικά μου διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκα για το πως θέλω αν συνεχίσω οπότε απομακρύνθηκα εντελώς. Άρχισα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτό με έφερε σε απόσταση από τη δουλειά. Μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ήταν θέμα επιβίωσης και έτσι έχω να κάνω τηλεόραση 13 χρόνια».

Όσον αφορά στην σχέση της με την Βουγιουκλάκη ανέφερε: «Ήταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ήταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της».

«Η Αλίκη στις πρόβες δεν ήταν η Αλίκη στις παραστάσεις. Επηρεαζόταν πάρα πολύ από το κοινό το οποίο και αλλοίωνε τη δυνότητα της ως ηθοποιός. Στις πρόβες όμως ήταν εκπληκτική ηθοποιός» συμπλήρωσε, επίσης, η Άριελ Κωνσταντινίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

in.gr