Ασημίνα Χατζηανδρέου: Σπάει τη σιωπή της για την αποβολή από το Survivor
1 year, 2 months ago
6

Τι συνέβη με το κινητό;

Παρελθόν αποτελούν από το Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο αθλήτριες, μετά τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη ότι έκαναν χρήση κινητού παραβιάζοντας τους κανόνες, αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Και οι δύο είναι στεναχωρημένες, ενώ ισχυρίζονται ότι άδικα τους επιβλήθηκε ποινή. Η Ασημίνα σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Πρωινό μας» μίλησε για πρώτη φορά για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και άφησε τις αιχμές της κάνοντας λόγο για πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλάνταξαν στο κλάμα οι Διάσημοι – Είδαν τα παιδιά τους και συγκινήθηκαν

«Ο Χρήστος (Δάντης) με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα».

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», είχε γράψει η Ασημίνα κάτω από μερικά στιγμιότυπα με την ίδια και την Κατερίνα Δαλάκα.

 

in.gr