Αθηνά Οικονομάκου : Στο χώρο μας όλα μαθαίνονται και ξέρουμε ο ένας για τον άλλον
5 months, 20 days ago
6

Η δημοφιλής ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, μίλησε για την οικογένεια της η οποία σε λίγους μήνες μεγαλώνει, αλλά και για την σκιά των καταγγελιών κακοποίηση στο χώρο της ελληνικής showbiz

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/2) η δημοφιλής ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, μιλώντας για όλους και όλα.

Η γνωστή ηθοποιός που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά δεν το έχει αποκαλύψει ακόμη. Θα ήθελε ωστόσο ένα κοριτσάκι.

«Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα.

Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί.

Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;» εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου.

in.gr