Μπακογιάννης : Ο Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με τη λάσπη – Εμείς λύνουμε προβλήματα χωρίς «μαύρα ταμεία»
3 years, 2 months ago
6

«Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”», αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης

Ότι μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» κατηγορεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, με αφορμή αναρτήσεις του δεύτερου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα.

Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης, αναφέρει δηκτικά : «Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”».

Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Αθηναίων, αναφέρει: «Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς, κ. Πολάκη μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Οι αναρτήσεις του Πολάκη

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του, εγκαλούσε τον δήμαρχο Αθηναίων για καθυστέρηση στην προμήθεια αλατιού

Δείτε την ανάρτηση:

in.gr