Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντησή της στον Γιώργο Χατζηνάσιο για τον χαρακτηρισμό «ζωντόβολο»
1 year, 5 months ago
6

Η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του, κατά την οποία την είχε χαρακτηρίσει «ζωντόβολο».

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τη Μπέσσυ Αργυράκη στα παρασκήνια του J2US και εκείνη απάντησε στον χαρακτηρισμό του Χατζηνάσιου, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν την πείραξε γιατί ξέρει ότι την αγαπά.

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, την οποία δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω σαν κακιά. Την έχει παρεξηγήσει νομίζω, γιατί κολλητά είπε ότι αυτό σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πώς είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω» είπε χαρακτηριστικά η Μπέσυ Αργυράκη και πρόσθεσε:

«Δεν νιώθω καθόλου άσχημα, γιατί ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ κι εγώ. Το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Χατζηνάσιος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» που εκπροσώπησε την χώρα μας στην Γιουροβίζιον.

«Η Μπέσσυ ξεχώρισε για το περίφημο “Ντο Σι”. Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας. Με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις, μας έδινε ζωή. Μετά η συγχωρεμένη Μαριάννα Τόλη, ήταν ο εγκέφαλος. Αυτή έντυσε τα παιδιά με το άσπρο παντελονάκι», είχε πει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

instyle.gr