Χάρι Στάιλς – Βοήθησε μια θαυμάστρια του να κάνει coming out στην μητέρα της με τον πιο γλυκό τρόπο
1 month ago
6

Στο Μιλγουόκι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Love On Tour, ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς και ενώ η συναυλία του βρισκόταν σε εξέλιξη, βοήθησε μία fan του να αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό στην μητέρα της. Συγκεκριμένα, μια από τις θαυμάστριες του Βρετανού performer βρισκόταν μπροστά στη σκηνή κρατώντας ένα μικρό πανό που έγραφε: «H μαμά μου βρίσκεται στον Τομέα 201. Βοήθησέ με να κάνω coming out». Ο γνωστός τραγουδιστής, μόλις το είδε, έδωσε το μικρόφωνο στην κοπέλα για να κάνει μόνη της την ανακοίνωση. Όταν, όμως, διαπίστωσε πως το άγχος της και η πολυκοσμία δεν βοηθούσαν, προσφέρθηκε να το ανακοινώσει… ο ίδιος.

Έτρεξε πάνω στη σκηνή σιγοτραγουδώντας μόνος του προτού φωνάξει στην απέναντι πλευρά «Η Λίζα, είναι γκέι!».

 

Το πλήθος ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα ενώ η κάμερα ζούμαρε στη μαμά της κοπέλας που έμοιαζε ενθουσιασμένη. «Τώρα, δεν θέλω να χαλάσω τη στιγμή, αλλά δεν θα ήταν ωραία αν ήσασταν λίγο πιο κοντά οι δυο σας;» είπε ο Harry Styles.

«Ευχαριστώ που δημιούργησες έναν ασφαλή χώρο για μένα. Ευχαριστώ που με άφησες να μεγαλώσω μαζί σου ως φαν. Ευχαριστώ που με βοήθησες να ξέρω ποια είμαι»  έγραψε η Λίζα στο Twitter, ποστάροντας το συγκινητικό στιγμιότυπο

 

in.gr